Ridundervisning

Drop-in ridning

Nya ryttare

IMG_6989Alla barn och ungdomar är välkomna till Fågelängens Ridskola vi erbjuder privatlektioner på söndagar och intensivkurser och läger för dom yngsta.

Ridklubben - Troxhammars Ryttarsällskap

IMG_6455Vår fasta ridundervisning sker på uppdrag av Troxhammars Ryttarsällskap, en ideell förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

Klubben erbjuder ridundervisning till ca 100 ryttare, driver egen tävlingsverksamhet i hoppning och dressyr, ordnar utbildningar, studiebesök och andra aktiviteter för sina medlemmar.
Ridundervisningen sker i fasta grupper på eftermiddagar, kvällar och helger. I varje grupp finns max 7 ryttare, lektionerna är 60 minuter och praktisk ridundervisning varvas med teori. De vänder oss till barn och ungdomar från 5 år och uppåt.

För mer information om ridundervisningen, besök Troxhammars Ryttarsällskaps hemsida www.troxhammarsrs.se.

Privatlektioner

PrivatlIMG_6887ektioner är ofta ett bra alternativ för den som vill prova på att rida, behöver komma igång igen efter ett längre uppehåll eller vill satsa extra på sin ridning. På Fågelängens Ridskola erbjuds privatlektioner på dagtid, eftermiddagar.

Kontakta oss gärna om du önskar prisuppgift och/eller vill boka privatlektion.

Det finns alltid något att hjälpa till med i stallet!

IMG_6636Givetvis är våra ryttare alltid välkomna att vara på Fågelängen, även under helger och skollov.